Om oss

278951955_139950365262695_7651377685487725284_n

Vi sätter servicen till våra kunder främst!

MM Rental är den del av Mikroinvest Maskin Älta AB och därigenom en del av koncernen Mikroinvest i Sverige AB. Vi har arbetat med uthyrning av maskiner, verktyg och utrustning sedan 2016. I början servade vi framför allt vårt systerföretag Bygg & Miljö Stockholm AB med de verktyg, maskiner och utrustning som behövdes. Detta fungerade så bra att vi även utvecklade verksamheten med nya kunder, både privata och andra företag.

Idag är inte Bygg & Miljö Stockholm AB vår huvudkund längre utan MM Rental fungerar fullt ut som ett utyhyrningsföretag. Men vi är inte vilket uthyrningsföretag som helst. Vi har tagit med oss erfarenheterna från vårt systerföretag Bygg & Miljö Stockholm AB. Därför vet vi hur viktigt service är för att våra kunders verksamhet ska fungera. Våra kunder kan alltid bolla tankar kring vilken utrustning de behöver med oss. Vi strävar efter att alltid lämna rätt utrustning på rätt plats och på rätt tid.

Vi vet hur viktigt det är att utrustningen fungerar och kommer ut så fort vi kan för att få igång den om det händer olyckor. Men det räcker inte med det, är du kund hos MM Rental så kan vi hjälpa dig med transporter av annat du behöver i ditt projekt och även hjälpa till med TA-planer mm. Vissa av våra kunder har även blivit underentreprenörer till Bygg & Miljö Stockholm AB, vilket vi tycker är extra roligt då vi tror på långsiktiga relationer. Vi kallar det för fullservice-Rental!